H-P: 7-22 Szo: 9-16 Vas: 9-14

H-P: 7-22 Szo: 9-16 Vas: 9-14

robikataanett 010.JPG

Németh Robi tavaly tavasszal elkezdte a felkészülést, biztató formába lendült, de sajnos nem tudott versenyen indulni, mert egészség ügyi problémák merültek fel.
Az óta Robi már teljesen meggyógyult, és nagy kedvvel végzi az edzéseit.
Személyi edzőként dolgozik, a tanítványai szeretik, és bíznak benne.
Versenyző felkészítéssel is foglalkozik, például Fekete Dóra, és Keveházy Klementina is az ő tanítványa.Robi jelenleg 103 kg körül van, aránylag jó formában az időszakhoz képest.
Robi február elején kezdi el az alapozást, onnantól nagyon fog figyelni a táplálkozásra is.

Magyarországon nem versenyez, nemzetközi versenyeken, és nemzetközi kupákon akar indulni, hogy milyen versenyeken, az egyenlőre képlékeny, de Kuperben az IBFF VB.-én biztosan indul, és tervben van néhány olasz verseny is.
Robi junior korában élvonalbeli versenyző volt, az óta azonban a versenyzésben sokat kihagyott, így nagyon körültekintően kell megtervezni a visszatérését.

Robi méreteiben hatalmas, kidolgozásban is tud nagyon jó lenni, és most lesz idő felhozni a lábtömegét, ami tavaly a kritikus pontja lehetett volna.
Szerintem a versenysúlya 92-93 kiló körül lesz, ami az ő magasságával nagyon meggyőző lehet.

Mivel Robi bírói vizsgával is rendelkezik, így saját magával szemben is nagyon kritikus, biztosan remek formát fog hozni.
Ha összetudja hozni a versenyfelkészülést az edzősködéssel, és nem jön közbe semmi rendkívüli, szerintem Robi sikeresen térhet vissza a versenyzéshez.
Sokan támogatják ebben, januártól ő is a Power Track támogatását élvezi.
Robi nagyon maximalista, elméletileg is jól felkészült, tehát minden adott a sikeres visszatéréshez.
Robi felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán

e-max.it: your social media marketing partner