H-P: 7-22 Szo: 9-16 Vas: 9-14

H-P: 7-22 Szo: 9-16 Vas: 9-14

Gyerekkoromtól aktívan sportolok. Tíz éves koromban – 34 éve! - súlyemeléssel kezdtem, de még fiatalon belekóstoltam az erőemelő sportba is, jelentős eredményekkel.

Később a testépítést ötvözve az erőemeléssel végeztem edzéseimet, amikor is volt szerencsém a szakma mára már nagy öregjeivé vált kiválóságaival együtt dolgoznom. Jelenleg is aktívan sportolok, rendszeresen végzek konditermi valamint küzdősport edzéseket is, hosszú évek óta.

Dolgoztam már Magyarország első amerikai football csapatánál, mint erőnléti edző, edzettem már - és ma is edzek - küzdősportolókat, magánembereket, de amire a legbüszkébb lehetek az az, hogy saját családomon belül is sikerült orvosai szerint már-már csodaszámba menő eredményt felmutatni cukor- és pajzsmirigybeteg feleségemnél.

Mindezt természetes úton, egyénre szabott edzéssel és megfelelő, egyénre szabott táplálkozással elérve. (https://www.facebook.com/mozogjvelem72/) Ezért is gondolom, hogy a 34 év szakmai tapasztalat, amit a hátam mögött tudhatok, segítheti Önt is a kitűzött célok elérésében, legyen az fogyás, izom-építés, erőnlét növelés, gyógyulás, regenerálódás, roboráció vagy egyszerűen csak testének karbantartása.

Nincs csoda edzésterv, vagy csoda diéta, ami mindenkinek jó, mivel két egyforma ember sincs. Amit vallok, az a természetes úton, egyénre szabott edzéssel és megfelelő, egyénre szabott táplálkozással való kemény munka, ami meghozza a kívánt eredményt minden korosztály számára. Keressen bizalommal!

Tel.: +3670/425-4081
E-mail: koko@vipmail.hu

Írj nekem üzenetet!