H-P: 7-22 Szo: 9-16 Vas: 9-14

H-P: 7-22 Szo: 9-16 Vas: 9-14

Perjés Tamás, Széchenyi Márk három héttel a Bodysport Kupa előtt

diamark 022.JPG

Tamás és Márk együtt edzenek, mind a ketten kajakoztak, és innen hozták magukkal azt az alapformát, amire aztán a konditeremben ráépítve eljutottak a versenyzés gondolatáig.
Mind a ketten a Bodysport Tehetség Kutató Kupán indulnak, a most első alkalommal megrendezendő men's physique kategóriában.
Mivel első alkalommal rendezzük meg a versenyt, így nyilván nem lehet érvényes az a korlát, hogy aki első 3-ban volt a versenyen, az nem indulhat, hiszen ez lesz az első ilyen verseny.
Csak a Superbody első három helyezettje nem indulhat, a többi versenyen eredményes versenyzők indulhatnak.
Tamás nagyon jó formában van, gyakorlatilag teljesen színpadképes, a gondot inkább a pózolása jelenti.

Bővebben...

Németh Róbert nyolc hét alapozás után

szilvirobi 025.JPG

Robi nagyon komolyan veszi a visszatérést, és ez meg is látszik a fizikumán.
Bár még nem versenydiétázik, de nagyon oda figyel az étkezésre, semmi értéktelen táplálékot nem eszik, csak olyan dolgokat eszik, amiből izmot épít, vagy energiát nyer.
Robi súlya nem változott érdemben az utóbbi nyolc hét alatt, most is 103-105 kg körül mozog.

Bővebben...

Monory Bendegúz négy héttel a Bodysport Kupa előtt

bendegúz.JPG

Bendegúz a Bodysport Tehetség Kutató Kupára Készül, a most első alkalommal megrendezett men's physique kategóriában.
Ez egy viszonylag fiatal kategória, a népszerűsége rohamosan nő, és már van profi szakága is.
Nagyon vonzó a versenyzők körében, tehát épp időszerű volt a bevezetése a Bodysport Kupán.
Miről is szól ez a kategória?
Hiszen már van egy másik, túlzott izomtömeget korlátozó kategória, az atletic, így mi lehet a jogosultsága a men's physique kategóriának?

Bővebben...

Plumbás Ádám nyolc hét alapozás után


adam 010.JPG
Ádám elszántan készül az őszi idényre.
Az alapozás első fázisát 106 kg-mal fejezte be, ami nagyjából annak megfelelő, amit vártam.
Fel lehetett volna jobban is erőltetni a testsúlyát, de szándékosan nem akartam, mert az már a minőség rovására ment volna.

Bővebben...